• 11
  • 30f830fcb7604296a71ada1
  • 1503B

Shan Dong DOTHAN makineri dhe teknologji CO., LTD. është një prodhues i madh profesional, produktet kryesore janë motor pjesë, pjesë Scooter për të gjithë botën. Ne jemi profesionistë në prodhim dhe tregti në këto artikuj, ne mund të bëjmë OEM prodhimin për fabrikat e automjeteve dhe pjesëve të shërbimit aftermarket ...

projektet e fundit

Përsëritje model biznesi canvas marketingut tërheqje seri Holy Grail A financimi. Stock fokus financimi suksesin akselerator partneritet të tregut.

shiko më shumë
  • 8b9e69e2
  • 62_C536
  • 1-1B86C